Diari Més

'Els segadors' en versió heavy metal triomfa a les xarxes socials

La mare de la cantant del grup americà 'A Sound of Thunder' va néixer a la Fatarella

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El grup americà ASoundofThunderdeWhashingtonva enregistrar fa mesos una versió inèdita de l'himnede ElsSegadors. La cançó que té el títol deTheReapers–NationalAnthemofCataloniainclou fragments en anglès però també en català. El vídeo que corre per WhatsApp, Facebook i Twitter, ja té més de 363.000 visites i passarà a formar part del seu nou disc que es comercialitzarà a partir del març de l'any que ve.

La banda hadeciditpujar el vídeo a YouTube impactats per les imatges de violència que es van viure el passat diumenge durant el desenvolupament del referèndum.

El grup de Heavy té una vinculació especial amb Catalunya quehainfluïtnotablement en aquesta aposta. I és que la mare de la cantant NinaOseguedaés catalana de la Fatarella (Ribera d'Ebre), i va emigrar als Estats Units fugint del franquisme. Aquesta experiènciahainfluïten les lletres i la músicade la cantat.

Osegueda ho explicava així a la revista canandenca BraveWords, ahir mateix: «Aquesta cançó és un homenatge a la meva mare, a la meva família i a la gent de Catalunya. Sé que ara passen uns moments durs i per això els volia enviar el meu suport. No esperava haver de publicar-la en un moment tan agitat a Catalunya i a Espanya, però estic contenta d’haver-ho fet i espero que la gent la trobi tan inspiradora com la hi trobo jo».

El grup A Sound of Thunder

El grup americà A Sound of Thunder va publicar el vídeo en veure la violència exercida el passat 1 d'OctubreCedida

tracking