Diari Més

El PP tanca la porta a qualsevol mesura de mediació

Considera que és «una estratègia de manipulació de l'independentisme»

Imatge d'arxiu del coordinador general del PP, Fernando Martínez-Maíllo.

El PP tanca la porta a qualsevol mesura de mediacióACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El coordinador general del PP, Fernando Martínez-Maíllo, ha tancat la porta a qualsevol mesura de mediació i considera que és una «estratègia de manipulació de l'independentisme». «No ens podem asseure a la mateixa taula amb qui no reconeix ni la Constitució ni les llei», afirma Maíllo, que assegura que no pot existir «cap tipus de mediació». El coordinador general apunta que si la Generalitat «torna a la legalitat» no caldrà apel·lar a cap mediador perquè «hi haurà diàleg». A més, ha valorat l'anunci del Banc Sabadell, que es planteja traslladar la seva seu social fora de Catalunya. «Té tota la lògica, quan s'incompleixen les lleis un govern com la Generalitat no atén la Constitució ni les lleis, quina seguretat jurídica tenen les empreses?», s'ha preguntat. «Cal que el senyor Puigdemont aturi ja aquesta barbaritat», ha subratllat.

El PP no dona cap oportunitat a les crides a la mediació que han fet, entre d'altres, Podem i també el mateix Govern de la Generalitat. Per al coordinador general del partit, és una «burda estratègia de manipulació per confondre». «El que ha de fer Puigdemont és tornar a la legalitat i hi haurà diàleg, no caldrà la manipulació», ha afirmat.

El coordinador general dels populars també ha aplaudit que hi hagi bancs que es plantegin traslladar la seva seu social fora de Catalunya, com Banc Sabadell o CaixaBanc. «Té tota la lògica i s'entén», ha manifestat Maíllo, que afegeix que «un dels valors» que mou l'economia i les empreses és «la seguretat jurídica»:

tracking