Diari Més

L'Ajuntament de Reus proposa tallers conjunts per avis i nets

Tallers diversos com ball country, de cuina, decoupage amb espelmes, de contes, fang, de ganxet i de flors de Sant Jordi formen part de la programació d’un dijous al mes, sempre de 17:00 a 18:30 h.

Imatge de recurs d'una avia i la seva neta.

L'Ajuntament de Reus proposa tallers conjunts per avis i netsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Sota el títol, 'Avis i néts, compartint moments', l'Ajuntament de Reus impulsa una sèrie de tallers que volen fomentar la participació lúdica dels avis i néts, fugint del rol de cuidadors que molt sovint tenen els avis, i oferint-los un espai i un temps de lleure per gaudir dels seus néts tot compartint activitats. Tallers diversos com curs de cuina, decoupage amb espelmes, de contes, fang, de ganxet i de flors de Sant Jordi formen part de la programació d’un dijous al mes, sempre de 17:00 a 18:30 h.

Aquest espai de tallers es desenvolupa a partir d'aquest dijous 16 de novembre a Mas Pintat, quan comença la programació amb el taller de cuina. Mas Pintat impulsa aquest cicle com a centre de suport a les famílies que es gestiona des de la Regidoria d’Ensenyament i Política Lingüística. Amb aquest projecte en col·laboració amb la Regidoria de Participació, Ciutadania i Transparència s’intenta que els avis que participen en els casals municipals de la gent gran puguin ser els formadors d’aquestes trobades.

La periodicitat de les propostes és mensual, són ben diverses i pretenen incloure activitats per infants de diferents edats, tot i que majoritàriament són per néts i nétes a partir dels 6 anys.

Les inscripcions son gratuïtes i només cal trucar al 977 010057.

tracking