Diari Més

Successos

Apunyala a la seva parella i se suïcida llançant-se al buit

Al departament de Seguretat no consten denúncies prèvies de la parella per violència masclista

Empleats de la funerària retiren el cadàver de l'home.

Apunyala a la seva parella i se suïcida llançant-se al buitEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home de 33 anys, veí deSestao, Biscaia, ha matat a punyalades a la seva dona, de 32 anys, i després s'ha suïcidat llançant-se al buit.El succés s'ha produït aquest dijous al voltant de les 12 hores en un habitatge dela plaça dels TresConcejos. Al departament de Seguretat no consten denúncies prèvies de la parella per violència masclista.

L'Ertzaintza havia rebut diverses trucades de l'home des de l'interior del domicili. Quan es va personar al domicili va trobar el cos sense vida de la dona. Fonts policials han detallat que després de rebre aquestes trucades, agents de l'Ertzaintza van acudir al domicili, que tenia la porta tancada, i van intentar parlar, desde l'exterior, amb l'home, que estava molt alterat i cridava que l'estaven perseguint i que el volien matar.

Segons les mateixes fonts, es va fer el silenci i després de recórrer a la unitat especial del cos per derrocar la porta d'entrada, els agents van trobar a la donaacoltellada. L'home ja s'haviallançat al buit.

Després de l'ocorregut, l'Ajuntament deSestaoha reunit a la seva Junta de Portaveus, que ha emès un comunicat de condemna i ha convocat una concentració de 15 minuts de silenci i repulsa a la violència contra les dones a la Plaça delKaskodel municipi.

La jove deSestaoés la primera assassinada aquest any per violència masclista al País Basc i la seva mort coincideix amb l'aprovació al Congrés del pacte d'Estat de violència de gènere. Amb el seu assassinat, són 38 les dones víctimes de violència de gènere, que també ha costat la vida a sis menors aquest any.

El servei d'atenció permanent del900 900 120contra la violència masclista és gratuït i confidencial i funciona tots els dies de l'any, durant les 24 hores del dia.

tracking