Diari Més

Successos

Roben un vehicle amb una menor de dos anys a l'interior

Els agents van localitzar el vehicle 30 minuts després que el pare de la menor hagués denunciat el robatori, la nena va ser trobada sana i estàlvia

Agents de Torrent van traslladar el pare fins al lloc on va ser trobat el vehicle.

Roben un vehicle amb una menor de dos anys a l'interiorCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents de la Policia Nacional han localitzat al districte Patraix de València un vehicle, que hauria estat robat mitja hora abans al municipi de Torrent, i que a l'interior hi havia una nena dos anys.

Fonts de la Policia Nacional han explicat que el robatori s'hauria produït a les 6.45 hores i que van iniciar la recerca després que el pare de la menor hagués denunciat el robatori. Els agents van localitzar el vehicle 30 minuts després al carrerTomásSala. El vehicle estava aturat i tenia les claus posades al contacte, les mateixes fonts asseguren que la menor estava bé, «asseguda amb la cadireta lligada i tranquil·la», tot i que va ser traslladada a un centre hospitalari per ser sotmesa a un reconeixement mèdic.

Finalment, agents de Torrent van traslladar el pare fins al lloc on va ser trobat el vehicle. La Policia està investigant els fets per tal de trobar l'autor material dels fets.

tracking