Diari Més

Successos

Una parella se suïcida al seu domicili i els quatre fills conviuen 4 dies amb els cadàvers

Els menors s'haurien acostumat a que no els atenguessin de forma contínua, per la qual cosa no van considerar estrany que no sortissin de l'habitació

Imatge de l'entrada de l'habitatge on van ser trobats els cadàvers.

Una parella se suïcida al seu domicili i els quatre fills conviuen 4 dies amb els cadàversEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Civil va trobar, aquest cap de setmana, els cossos sense vida d'una parella de LaZarza-Perrunal, Huelva. Segons la investigació duta a terme pels cossos de seguretat, la parella es va suïcidar prenent medicaments.

La Guàrdia Civil ha precisat que no ha trobat indicis d'altres causes que no sigui la ingesta de medicaments, ni signes que evidenciïn una mort violenta. També ha apuntat que, segons els resultats de l'autòpsia, ambdues persones portaven al voltant de quatre diesmortesquan van ser trobats els seus cossos.

Durant el matí de dissabte un dels quatre fills de la dona, va avisar al propietari de l'habitatge que la seva mare estava «adormida i molt freda». Els investigadors han calculat que els menors feia quatre dies que convivien amb els cadàvers.

Els quatre nens, que ara estan amb el pare de tres d'ells i dels quals demà es faran càrrec els serveis socials de la Junta d'Andalusia, haurien dit als agents de la Guàrdia Civil que feia dies que menjaven i es vestien sols.

Els petits s'haurien acostumat al fet que la seva mare i la seva parella no els atenguessin de forma contínua, per la qual cosa no van considerar estrany que no sortissin de l'habitació, fins al punt que un dels menors hauria dit als agents que pensava que la seva mare dormia i que la seva parella estava «jugant a laPlay».

tracking