Diari Més

Policial

Detingut per extorsionar una prostituta a la qual va arribar a llançar des d'un cotxe en marxa

La va introduir violentament a la part posterior del vehicle, després la va colpejar i amenaçar amb un cúter per robar-li els diners

En 24 hores la Policia Nacional va aconseguir localitzar i detenir l'agressor.

Detingut per extorsionar una prostituta a la qual va arribar a llançar des d'un cotxe en marxaGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents de la Policia Nacional han detingut un home com a presumpte autor de diversos delictes entre ells d'explotació sexual, robatori amb violència i intimidació, amenaces i coaccions a una dona que exercia la prostitució i a la qual va arribar a llançar des d'un cotxe en marxa.

Segons ha informat la Prefectura Superior de la Policia de Madrid, l'arrestat es va personar en un polígon industrial del districte deVillaverdei vaintroduirviolentament a la part posterior del vehicle a una jove que exercia la prostitució on, després de copejar-la i amenaçar-la amb un cúter, li va robar els diners.

La investigació es va iniciar el passat 1 de setembre amb la denúncia d'una dona de nacionalitat romanesa que exercia la prostitució en un polígon deVillaverde. La jove va manifestar als agents que des de feia dues setmanes estava sent víctima d'extorsions, amenaces i agressions per part d'un antic client. La víctima temia per la sevavida, ja quel'agressor era una persona molt violenta i l'amenaçava de mort contínuament. En una ocasió, i davant la negativa de lliurar-li diners, la va llançar des d'un cotxe en marxa.

La denunciant i una testimoni van identificar fotogràficament a l'agressor i els agents van establir immediatament un dispositiu policial per tal de detenir-lo. En 24 hores van localitzar i detenir l'agressor.

tracking