Diari Més

Successos

L'assassí de la seva exosgra diu que pertany a una secta satànica

Explicava que els seus 'germans' li havien dit que havia de matar a la seva exsogra per pagar tot el que havia fet

Imatge del pressumpte assassí.

L'assassí de la seva exosgra diu que pertany a una secta satànicaInternet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

JorgeMariñasCastro va matar a cops a la sevaexsograel passat 20 d'agost, després va agafar a la seva filla de 21 mesos i la va portar a una pensió de Culleredo, Corunya, amb la intenció d'agafar un avió i desaparèixer. Avui Castro està a la presó deTeixeiro, acusat d'un delicte d'homicidi o assassinat, i un altre d'amenaces i maltractament.

Aquesta setmana s'ha fet públic queJorgeMariñasva assegurar pertànyer a una secta denominadaHermanosSatánicosi que dies abans de cometre el crim va avisar a la seva exparella. Li va enviar diversos correus electrònicsamenaçants, culpant a la seva mare de la ruptura, i dient-li que les degollaria a les dues. Explicava que els seus 'germans' li havien dit que havia de matar a la sevaexsograper pagar tot el que havia fet. També li va enviar fotografies d'animals morts, com si es tractés d'un ritual satànic. El presumpte assassí col·leccionava rèptils a casa seva, així ho acreditava als seus perfils de les xarxes socials.

Des del moment de la detenció, l'acusat es va negar a declarar res. Va ser la mare de la seva filla qui va declarar en contra seu, ensenyant els missatges amenaçadors que havia rebut. De fet, durant els quatre anys que va durar la relació, la policia es va haver de personar al domicili de la parella, alertats pels veïns que estaven cansats d'escoltar els crits deJorgeMariñasCastro.

tracking