Diari Més

Natura

Troben morts 12 simis que havien patit un atac de cor simultani

Alguns veterinaris han assenyalat que els primats podrien haver mort d'un atac de cor, desencadenat pel rugit d'un tigre que rondava per la zona

Imatge de la troballa dels forestals de la zona de de Mohammdi de Lakhimpur Kheri.

Troben morts 12 simis que havien patit un atac de cor simultaniYouTube

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La mort de 12 simis a una selva de l'Índia ha disparat les alarmes del país asiàtic. Les autoritats han obert una investigació per aclarir la mort dels primats, ja que se sospita que podrien haver estat intoxicats.

Un grup de treballadors forestals de la zona deMohammdideLakhimpurKherivan trobar els cadàvers i van alertar a les autoritats. Segons informa el mitjà The TimesofIndia, alguns veterinaris han assenyalat que els primats podrien haver mort d'un atac de cor, desencadenat pel rugit d'un tigre que rondava per la zona. Uns dies abans de la troballa, un tigre havia atacat mortalment un home. La causa de la mort s'ha confirmat en trobar coàguls al cor dels primats en l'autòpsia realitzada.

Un altre col·lectiu de veterinaris discrepa amb aquesta conclusió. Asseguren que un estudi post-mortemrevela que els coàguls van ser conseqüència d'una infecció. Segons assenyala el veterinariBrijendreSinghal The TimesofIndia, aquest tipus de primat és més sensible, però que això no significa que pugui morir després d'escoltar el rugit d'un tigre.

tracking