Diari Més

Seguretat

Controls policials provoquen llargues retencions al voltant de Barcelona

Les cues s'han format a l'AP-7, a la C-33 i a la C-16 a mig matí

Una imatge de les retencions a l'arribada d'un peatge.

Controls antiterroristes provoquen llargues retencions al voltant de BarcelonaAnna Martori Arazola - Twitter

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les entrades a Barcelona estan col·lapsades des de fa diverses hores a causa de controls policials. Centenars de vehicles que es dirigien cap a la capital catalana tant des del sud com des del nord s'han trobat per sorpresa amb aquesta situació. Les retencions s'han registrat a l'autopista C-33 entre la Llagosta i Barcelona, a l'AP-7 entre Martorell i Barcelona, i també a l'AP-7 a la Roca del Vallès en sentit Barcelona i Tarragona, i finalment a la C-16 als túnels de Vallvidrera.

Els Mossos d'Esquadra han informat que es tracta de controls antiterroristes habituals a causa del nivell d'alerta 4 sobre 5, segons el Nacional. Tot i això, el cos policialno confirma en quins punts hi ha controls, per qüestions de seguretat. A través de Twitter recomanen als conductors que tinguin paciència i que segueixin les indicacions dels agents, a més d'emfatitzar que «treballem per a la seguretat de tots», sense especificar.

El Servei Català de Trànsit, per la seva banda, ha anat informant al llarg del dia de les retencions, atribuïdes a «regulació de trànsit».

Els conductors que s'han trobat amb les retencions han compartit imatges i vídeos a les xarxes socials:

tracking