Diari Més

Laboral

Els funcionaris de la Generalitat podran impartir més de 75 hores anuals de formació

Així ho estableix un acord aprovat pel Govern en el qual es declaren d’interès públic els cursos dels centres de formació de la Generalitat

Una classe en una imatge d'arxiu.

Els funcionaris de la Generalitat podran impartir més de 75 hores anuals de formacióPixabay

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Govern ha aprovat aquest dimarts l’acord pel qual es declaren d’interès públic els cursos que s’organitzen als centres de formació de la Generalitat, impartits per personal de la mateixa administració catalana, per preparar les proves d’accés a la funció pública. La declaració d’interès públic implicarà que els treballadors de la Generalitat puguin impartir més de 75 hores anuals de formació en centres públics i superar així el límit que fixa la Llei d’incompatibilitats del personal al servei de les administracions públiques.

Aquesta normativa estableix que la direcció de seminaris o el dictat de cursos o conferències en centres oficials destinats a la formació de funcionaris o professorat és una activitat compatible si no té un caràcter permanent o habitual i no supera les 75 hores anuals. Amb aquest acord, els treballadors de la Generalitat podran superar aquest límit, sempre que imparteixin les classes en els centres públics de formació de funcionaris.

La modificació afectarà aquelles activitats que es duguin a terme a l’Escola d’Administració Pública, el Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada i l’Institut de Seguretat Pública i que corresponguin a les convocatòries de processos selectius derivades de les ofertes d’ocupació pública dels exercicis 2015 i 2017. El Govern va aprovar l’any 2015 una oferta d’ocupació de 1.230 places i aquest 2017 una nova oferta de més de 7.700.

tracking