Diari Més

Successos

La investigació per la mort de Kim Wall revela que al submarí hi havia una tercera persona

De moment la Policia danesa no eleva càrrecs d'assassinat sobre aquesta tercera persona i continua amb la investigació

Madsen ha reiterat la seva innocència.

La investigació per la mort de Kim Wall revela que al submarí hi havia una tercera personaEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cas de la periodista sueca morta al submarí de l'inventor danès PeterMadsenha fet un gir. Diversos testimonis asseguren que quanKimWalles disposava a salpar al costat deMadsen, els acompanyava una tercera persona.

De moment, la Policia danesa no eleva càrrecs d'assassinat sobre aquesta tercera persona i continua amb la investigació. Ara procedeix a escanejar els compartiments ocults per trobar proves d'aquesta tercera persona a l'interior del submarí.

Madsen, en presó preventiva, sospitós d'homicidi involuntari i de relació indecent amb el cadàver, ha declarat queWallva morir en un accident i que després va llançar el seu cos al mar, segons han revelat les autoritats. Un ciclista va trobar el tors deWalla l'aigua. ElNautilusja va ser examinat pels tècnics i s'hi van trobar restes de la sang deWallque van permetre identificar el tors gràcies a les proves d'ADN. Agents danesos i suecs rastrejaran els pròxims dos dies la badia per tal de trobar la resta del cadàver de la periodista de 30 anys.

La investigació ha revelat que el tors portava un objecte de metall fixat per fer pes i que presentava ferides per intentar extreure l'aire i que no sortís a la superfície, encara queMadsenha reiterat la seva innocència i que tot va ser un accident.

tracking