Diari Més

Societat

Els Mossos difonen una fotografia de la parella desapareguda a Susqueda

Demanen que si algú en té informació truqui al 112

Imatge distribuïda pels Mossos d'Esquadra de la parella desapareguda a l'entorn del pantà de Susqueda.

Els Mossos difonen una fotografia de la parella desapareguda a SusquedaMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos han fet pública la imatge dels dos joves de 23 i 21 anys desapareguts entorn el pantà de Susqueda, de la qual no se'n té cap notícia des del passat dijous, quan la parella va dir a casa seva que hi anaven a fer caiac. Amb aquesta instantània el cos policial insta a la ciutadania a trucar el 112 si en té alguna informació, ja que segueixen buscant-los.Els desapareguts són veïns de Cabrils i Arenys de Munt. La família també han demanat la col·laboració de la ciutadania a través de les xarxes socials, per tal de poder trobar els joves el més aviat possible.

El passat dilluns el cotxe de la parella es va trobar al fons del pantà de Susqueda. El vehicle estava al costat dret de la presa, a uns set metres de profunditat. Es tracta d'un Opel Zafira de color blau que tenia la finestradel conductor oberta. Dins es va trobar la documentació dels dos joves.

El vehicle estaria preparat perquè la parella hi passés la nit, perquè tenia els seients de darrera plegats i hi havia un palet a la zona del forat que fa el maleter. A més, hi havia matalassos, sacs de dormir i restes de menjar.

A més, un dia abans també es va trobar a la deriva el caiac de la parella, que estava mig desinflat. Aquest es va trobar allunyat d'on dilluns al vespre van trobar el cotxe.

La recerca dels joves se centra, des d'ahir dimarts, en el pantà, ja que la principal hipòtesis amb la que treballa emergències és que la parella hi és a l'interior.La recerca s'ha reprès aquest dimecres al matí amb dues unitats subaquàtiques dels Bombers i els Mossos d'Esquadra.

tracking