Diari Més

Successos

A presó un pare i un fill per matar un jove de 24 anys a punyalades

El tercer detingut, pare i avi dels altres dos detinguts, ha estat posat en llibertat amb càrrecs com a presumpte autor d'un delicte d'encobriment

El succés va tenir

A presó un pare i un fill per matar un jove de 24 anys a punyaladesEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dos dels tres detinguts divendres passat a Algesires, Cadis, per un delicte d'homicidi consumat després d'apunyalar un jove de 24 anys, han ingressat a la presó i el tercer dels detinguts ha estat posat en llibertat amb càrrecs.

Segons fonts properes de la Policia Local, pare i fill han estat enviats a presó després de declarar davant el titular del Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de la localitat. Mentre que el tercer detingut, pare i avi dels altres dos detinguts, ha estat posat en llibertat amb càrrecs com a presumpte autor d'un delicte d'encobriment.

Els fets van tenir lloc divendres passat a les 13.30 hores al carrer Espronceda d'Algesires. La víctima, després de rebre la punyalada, va ser traslladada a l'hospital, on va morir malgrat l'atenció mèdica.

Els agents de la Unitat de Delinqüència Especialitzada i Violenta de la Comissaria d'Algesires ha estat duent a terme la investigació d'aquest cas.

tracking