Diari Més

Successos

Acusen l'inventor de l'UC3 Nautilus de mantenir relacions amb el cadàver de Kim Wall

L'exèrcit danès rastreja des de fa dies la zona intentant trobar altres parts del cos i la roba de la reportera

L'exèrcit s'encarrega de la recerca de la resta del cadàver.

Acusen l'inventor de l'UC3 Nautilus de mantenir relacions amb el cadàver de Kim WallEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La fiscalia danesa ha ampliat l'acusació contra l'inventor danès Peter Madsen, sospitós de l'homicidi involuntari de la periodista sueca Kim Wall, per incloure el delicte de relació indecent amb el cadàver. Madsen, que aquest dijous ha estat interrogat de nou per les autoritats, ha reiterat la seva innocència respecte al primer càrrec i ha negat aquest nou càrrec, segons ha informat en un comunicat la Policia, que ha apel·lat al secret de sumari decretat en el cas per no donar més detalls.

El Ministeri Fiscal ja havia comunicat la seva intenció d'incloure el nou càrrec i de canviar el d'homicidi involuntari per homicidi. L'inventor, de 46 anys, va ser empresonat fa dues setmanes després de modificar la seva declaració inicial i assegurar que Wall havia mort a l'interior del seu submarí en un accident i que després va llançar el cadàver al mar.

Les proves d'ADN han confirmat que el tors trobat el passat dilluns a la costa al sud de Copenhaguen és el de Wall, de 30 anys. El cos va ser tallat de forma deliberada, portava un objecte de metall fixat i presentava ferides per intentar extreure l'aire i que no sortís a la superfície. L'exèrcit danès rastreja des de fa dies la zona intentant trobar altres parts del cos i la roba de la reportera.

tracking