Diari Més

ATEMPTATS DE BARCELONA I CAMBRILS

Queden 33 ferits hospitalitzats, set d'ells en estat crític

Dels sis ferits de Cambrils, cinc encara estan ingressats en centres hospitalaris

Pla general d'una ambulància de Suport Vital Avançat (SVA) aparcada a la base assistencial del SEM a l'Hospital de Sant Joan de Reus

assistencial, Reus, base, trasllat, CAP Sant Pere, SEM, ambulància, Hospital Sant JoanACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una setmana després dels atemptats de Barcelona i Cambrils, encara queden hospitalitzats 33 ferits, dels quals set segueixen en estat crític.

Segons ha informat el departament de Salut de la Generalitat, 28 ferits de l'atemptat de la Rambla i 5 de Cambrils estan hospitalitzats a 12 centres sanitaris catalans i a l'hospital de Saragossa.

Dels ferits a Barcelona, set estan en estat crític, tres en estat greu i 18 amb pronòstic menys greu, mentre que els cinc ferits a Cambrils que segueixen ingressats, dos estan greus i tres menys greus.

Dels 33 hospitalitzats, dos estan ingressats a l'Hospital de Saragossa i la resta a l'Hospital del Mar (6), l'Hospital Clínic (5), l'Hospital Sant Pau (4), l'Hospital Vall d'Hebron (5), l'Hospital Sagrat Cor (1), l'Hospital Can Ruti (2), l'Hospital de Bellvitge (2), l'Hospital Sant Joan de Déu (1), l'Hospital de l'Esperança (1), l'Hospital Joan XXIII (1), la Mútua de Terrassa (2) i la clínica Asepeyo de Sant Cugat (1).

tracking