Diari Més

Policial

Enxampen un home que feia 12 anys que conduïa sense carnet

L'home ha seguit conduint tots aquests anys, utilitzant el carnet de la seva dona, i durant aquest temps ha anat acumulant infraccions

Si el sexagenari hagués estat el titular del carnet de conduir, hauria perdut més de 56 punts.

Enganxen un home que feia 12 anys que conduïa sense carnetTwitter

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un veí de Marsella de 65 anys va ser detingut el passat 7 d'agost pels gendarmes, a la localitat deBrillanne, Alps-de-Haute-Provence, per conduir sense carnet durant 12 anys. El sexagenari va afirmar haver perdut la llicència per conduir, i quan els agents el van aturar, va presentar la de la seva dona.

Els gendarmes van comprovar que al conductor se li havia retirat la llicència l'any 2005. L'home ha seguit conduint tots aquests anys, utilitzant el carnet de la seva dona, i durant aquest temps ha anat acumulant infraccions: 21 multes per excés de velocitat, 8 per utilitzar el telèfon mòbil mentre conduïa, una per no utilitzar el cinturó de seguretat, i una altra per creuar un semàfor en vermell.

Si el sexagenari hagués estat el titular del carnet de conduir, hauria perdut més de 56 punts. Finalment serà processat per Cort Criminal de Digne-les-Bains aquest abril.

tracking