Diari Més

Trànsit

Un usuari enregistra com un cotxe se 'salta' una barrera a l'AP-7 i acaba ell perjudicat

En un dels carrils del peatge correspionent a la Via T de pagament a distància

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Lluís Soler és un usuari de YouTube que el passat 5 d'agost va pujar al seu canal de vídeos un enregistrament, tot just de 10 segons, en el qual es pot veure com un vehicle aconsegueix passar sense pagar per un carril de Via T en un peatge de l'autopista AP-7.

Soler explica, i així es veu en el vídeo, que el vehicle va passar enganxat al cotxe del davant, és a dir que els dos van passar amb la barrera aixecada. La qüestió és que l'estafa va afectar precisament al vehicle del darrere, perquè l'infractor va passar enganxat al de davant quan el sistema havia detectat el cotxe posterior, és a dir, des d'on s'enregistraven les imatges.

Quan Soler va arribar per passar, malgrat que a ell ja l'havia detectat (i havia sonat el xiulet que ho indica), quan va arribar a l'altura de la barrera, aquesta va baixar.

El vehicle que passa sense pagar, a més, un cop ha superat el peatge es veu com de manera imprudent i a tota velocitat fa una maniobra per allunyar-se ràpidament del cotxe a què anava enganxat.

En el vídeo no s'indica quin peatge de l'AP-7 és.

Captura dle vídeo on es veu com se salta la barrera

Un usuari enregistra com un cotxe se 'salta' una barrera a l'AP-7 i acaba ell perjudicat

tracking