Diari Més

Policial

Dos turistes intenten orinar sobre els agents que els havien detingut

Els agents van procedir a realitzar-los la prova d'alcoholèmia, un d'ells va agafar l'etilòmetre i va simular que tocava la flauta

El conductor i el copilot presentaven un clar estat d'embriaguesa.

Dos turistes intenten orinar sobre els agents que els havien detingutCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una dotació d'agents de la Policia Local de Torremolinos es va personar a la urbanitzacióTorremuellede Benalmádena, concretament a l'Avinguda Sol, per atendre un accident de trànsit. Un dels agents va observar com un turisme, amb matrícula estrangera, es dirigia cap a ell sense aturar-se, fins i tot va haver d'apartar-se per evitar ser atropellat. Llavors va avisar als seus companys que van aconseguir aturar el vehicle quan un agent es va introduir a l'interior del cotxe, per la finestra, i va treure les claus del contacte.

El conductor i el copilot, dos turistes dels Països Baixos, presentaven un clar estat d'embriaguesa. Els agents van procedir a realitzar-los la prova d'alcoholèmia, però els dos turistes de 48 i 53 s'hi van negar. Un d'ells va agafar l'etilòmetre i va simular que tocava una flauta.

Davant la situació els agents van procedir a la seva detenció. Segons els agents, els turistes es van resistir violentament, i diversos agents els van haver de reduir. A l'interior del vehicle van trobar un ganivet i peses de gimnàs.

Quan els van traslladar a la Comissaria delCuerpoNacional dePolíciaels turistes es van tornar més agressius. Van colpejar el mobiliari i no van parar d'insultar als agents. Va ser llavors quan el propietari del vehicle va començar a orinar, intentant mullar els agents.

tracking