Diari Més

Successos

Detingut un home acusat d'abusar de la seva filla més de 600 vegades

L'acusat s'enfronta a penes d'entre 20 i 30 anys de presó, a més de fuetades per cadascun dels 626 càrrecs que se li imputen

L'acusat vivía a un apartament a Petaling Jaya, als afores de Kuala Lumpur.

Detingut un home acusat d'abusar de la seva filla més de 600 vegadesWikipedia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un tribunal de Malàisia va presentar més de 600 càrrecs de violació, sodomia i assalt sexual contra un home que, presumptament, va abusar de la seva filla adolescent durant els últims dos anys, segons va informar aquest dijous la premsa local. La fiscalia va necessitar dos dies per llegir els 626 càrrecs que imputen a l'acusat, un agent d'un fons d'inversió de 36 anys que hauria abusat de la seva filla al seu apartament a PetalingJaya, als afores de Kuala Lumpur, segons informa el diariTheStar.

La víctima, de 15 anys, va començar a patir els abusos quan va anar a viure amb el seu pare, després que aquest es divorciés el 2015 d'una dona que es va quedar amb la custòdia de les seves dues germanes menors. L'acusat va ser detingut el 26 de juliol, un dia després que la mare presentés una denúncia a la Policia en conèixer els abusos que va patir la seva filla gran.

Aquesta va explicar a la seva mare la seva situació després que l'acusat li revelés els seus plans per tal que les altres dues filles anessin a viure amb ell, segons va explicar la fiscal,NordalinaAli al portalMalaysiakini. Segons la fiscal, la víctima va patir abusos «de manera rutinària» diàriament i diverses vegades al dia. «La seva declaració (de la víctima) es va basar en la seva memòria. (Els abusos) es van convertir en habituals», va dirNordalinaal portal.

L'acusat s'enfronta a penes d'entre 20 i 30 anys de presó, a més de fuetades, per cadascuna de les acusacions.

tracking