Diari Més

Policial

Mil euros de multa a set joves que van propinar una brutal pallissa a un altre a Gandia

La baralla es va iniciar dins d'una discoteca i va continuar a primera hora del matí a prop de la platja de la localitat

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Local de Gandia, a València, ha imposat una multa de mil euros a cadascun dels set joves que van protagonitzar, diumenge passat, una brutal pallissa a un altre jove a la zona de la platja de la localitat.

Els fets es van produir poc després de les 7 del matí, hora a la qual tanquen les discoteques de la zona. Segons que apunten fonts de mitjans locals, com el diari Levante-EMV, la baralla s'hauria iniciat a l'interior d'una discoteca entre dos grups de joves. Aquests van decidir resoldre les seves diferències al carrer i el final de la baralla va ser recollit en vídeo per un veí i immediatament va córrer com la pólvora a les xarxes socials.

El vídeo recull com un jove ésa terrai rep tota mena de cops per part dels joves, sense cap mena de miraments i a totes les parts del cos, fins i tot al cap. Transcorregut mig minut és quan apareix laPoliciaLocal, moment en què els joves marxen corrents.

Segons han explicat fonts policials a Levante-EMV, els joves són madrilenys i s'estaven a la localitat en pisos de lloguer a la platja. Totsells van ser multats per alteració de l'ordre públic i per incompliment de l'ordenança municipal de convivència cívica, amb una multa de gairebé 1.000 euros per a cadascun d'ells.

Malgrat la violència aplicada sobre l'agredit, aquest no va patir ferides greus. Cap dels dos grups va voler presentar denúncia i no es van fer detencions per l'absència de ferides, segons explica Levante-EMV.

Un veí de la zona va enregistrar el final de la baralla.

Mil euros de multa a set joves que van propinar una brutal pallissa a un altre a Gandia

tracking