Diari Més

'In a Heartbeat', l'animació sobre la relació de dos nois que arrassa a YouTube

El curt, de 4 minuts de durada, obra de Esteban Bravo y Beth David, ja suma més de 23 milions de visualitzacions

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El director de cinema J.A. Bayona es preguntava en una piulada si no es tractava del millor curt d'animació de l'any. De moment, a YouTube s'ha convertit en un fenomen que ja acumula més de 23 milions de visualitzacions en una setmana.

‘In a Heartbeat' és un curt que parla d'amor. En concret, de la història d'amor de dos joves estudiants de secundària. La qualitat de l'animació i el plantejament del guió han aconseguir captivar el públic a internet.

El film és l'obra de debut deBeth David, de 21 anys, i Esteban Bravo, de 24. El curt era el treball de final de titulació a la Ringling College of Art and Design, a Sarasota, Florida.

Van tardar un any a completar els quatre minuts de metratge. Per aconseguir el seu objectiu final van engegaruna campanya a Kickstarter amb la que volien recaptar 3.000 dòlars i que, finalment, en va arreplegar 14.000. La majoria d'aquests diners el van destinar a la contractació de l compositor Arturo Cardelús, autor de la banda sonora del film i que ja es pot trobar a Spotify.

La història del curt se centra en l'amor platònic que un estudiant adolescent sent per un company d'escola. Un cor desbocat acaba fent la resta. No hi ha diàleg. La música i l'animació han estat suficient per aconseguir una acceptació completa per part de la crítica, el sector cinematogràfic i, d'acord amb les xifres a YouTube, també el públic.

Esteban Bravo i Beth David, creadors del curt d'animació “In a Heartbeat”.

'In a Heartbeat', l'animació sobre la relació de dos nois que arrassa a YouTubeJeremy Edelblut

tracking