Diari Més

Policial

L'autòpsia de Lucía revela que la menor no tenia ferides als peus

La primera hipòtesi assegurava que la menor va caminar 4 quilòmetres per la pedregosa via del tren en la qual va aparèixer el seu cos

Un maquinista va veure el cadàver quan

L'autòpsia de Lucía revela que la menor no tenia ferides als peusEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La investigació sobre la mort de la petitaLucía, la nena que va morir a la localitat malaguenya dePizarrael passat 27 de juliol, comença a plantejar dubtes sobre la principal hipòtesi, que parla que la petita va morir a causa d'un accident després de perdre's per les vies del tren quan jugava amb els seus cosins.

Segons informa CanalSur, citant fonts de la recerca, l'estudi forense del cos, l'autòpsia, no va trobar lesions de cap tipus als peus de la nena. Aquest extrem contradiu la versió que la petita caminés sola, de nit i durant quatre quilòmetres per la pedregosa via del tren en la qual va aparèixer el seu cos.

Aquesta versió és, precisament, la que la recerca —sota secret de sumari– desprenia en un primer moment i que va avançar queLucíava passejar des de l'estació dePizarrapel traçat de la via durant gairebé quatre quilòmetres. En aquest moment, sempre segons la recerca, la nena es va cansar, es va posar a dormir al costat de les vies i va ser colpejada per un tren.

Els investigadors, que intenten determinar per què hi havia greix al cos de la nena, continuen pentinant les vies, el camí d'accés amb cotxe fins a elles i els pobles dePizarrai Álora a la recerca de noves proves. A més, s'està interrogant a testimonis, veient enregistraments de càmeres de seguretat i inspeccionant el tren que suposadament va colpejar la petita.

tracking