Diari Més

Successos

Troben al costat de les vies del tren el cos de la nena de 3 anys desapareguda a Màlaga

Els investigadors creuen que la menor es va desorientar, va seguir les vies del ferrocarril, i va morir a causa d'un cop al cap provocat per un tren

Imatge de l'estació de trens del municipi Pizarra.

Troben al costat de les vies del tren el cos de la nena de 3 anys desapareguda a MàlagaGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cos sense vida deLucía, la nena de tres anys desapareguda quan sopava amb els seus pares a la terrassa d'un restaurant dePizarra, Màlaga, ha estat localitzat a primera hora d'aquest dijous al costat de la línia ferroviària de Rodalies, segons han informat fonts de la Guàrdia Civil.

El cap de la Guàrdia Civil dePizarraha assegurat al programa de televisióMañanasde TVE que, encara que no s'ha tancat cap línia d'investigació, la principal hipòtesi és que la menor es va desorientar i va caminar per la via, on es va posar a dormir, i un tren li va donar un cop al cap en passar. Però serà l'autòpsia la que determini les circumstàncies de la seva mort.

El secretari d'Estat de Seguretat, José AntonioNietoha assegurat que «sembla que s'imposa la teoria de l'accident per sobre de qualsevol altra». L'oncle deLucíacreu que algú es va emportar la seva neboda i ha explicat aTelecincoque no creu la versió de les autoritats. «Els tres quilòmetres no els corre ni amb set anys».

El cadàver ha estat localitzat a uns tres quilòmetres del lloc de la desaparició seguint les vies del tren i a uns set quilòmetres per carretera, en concret, ha estat trobat al costat de la línia de Rodalies, en un mur de la via que va direcció a Álora. Un maquinista de tren hauria localitzat el cadàver, segons han apuntat les fonts municipals. La Guàrdia Civil s'ha fet càrrec de la recerca.

El maquinista va avisar a les 6.51 hores de la troballa del cos en el punt 158,5 de la via fèrria, segons fonts d'Adif, i a les 7.10 hores es va interrompre la circulació ferroviària entre les estacions de Álora iPizarra.

La petita va ser vista per última vegada a l'esplanada de l'estació de tren amb els seus pares. Durant tota la nit, efectius de la Guàrdia Civil, Policia Local dePizarraiCártama, Protecció Civil i nombrosos veïns van participar en la cerca de la nena. El centre de recerca es va instal·lar a l'oficina de Turisme dePizarrai, a més, l'Ajuntament va instal·lar als pares de la petita a la primera planta de la Casa Consistorial, on han rebut atenció psicològica. Els municipis malaguenys dePizarra, Álora iAlhaurínel Grande han decretat tres dies de dol.

tracking