Diari Més

Successos

Una noia de 14 anys hospitalitzada després de ser banyegada a les cames en un 'encierro' a Albacete

L'adolescent va intentar arribar a una tanca però el toro va arribar abans i va provocar-li ferides a les dues cuixes

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una noia de 14 anys va patir ferides a les dues cuixes durant un 'encierro' taurí que va tenir lloc durant les festes de la pedania d'Isso, al municipi d'Hellìn, a Albacete.

Els fets es van produir diumenge passat a la tarda. Ràpidament va ser atesa en el mateix lloc per una unitat UVI mòbil i després va ser traslladada a l'hospital comarcal d'Hellín. Segons informa PeriódicoCLM.es, a causa de la gravetat de les ferides la noia va ser traslladada posteriorment a l'Hospital General de Albacete, on continua ingressada en estat estable.

Com es pot veure en el vídeo de l'emissió que va realitzar Hellín TV, el director del 'encierro' també va resultar ferit després d'intentar apartar el toro de la noia amb un 'capote'. L'home va serenvestitper l'animal i va patir una lesió alturmell.

Segons continua narrant el mitjà castellà, l'alcalde de la localitat explicava que la noia no hauria d'haver estat en el recorregut del toro, ja que el reglament d'espectacles de Castella-la Manxa prohibeix la participació de menors de 16 anys.

L'alcalde va afegir que eraimpossiblecontrolar tots els punts del recorregut i va atribuir l'accident a la imprudència de la noia.

Moment en que el director del 'encierro' és envestit per l'animal.

Una noia de 14 anys hospitalitzada després de ser banyegada a les cames en un 'encierro' a AlbaceteHellín TV

tracking