Diari Més

Societat

Repsol i El Corte Inglés creen la major xarxa de botigues de proximitat de l'Estat

Els supermercats "Supercor Stop&Go" s'incorporaran a les estacions de servei de la companyia energètica

El conveni ha estat signat per el Presidente de El Corte Inglés, Dimas Gimeno; el President de Repsol, Antonio Brufau, i el Conseller Delegat, Josu Jon Imaz,
junto a Director General de Retail de El Corte Inglés, Víctor del Pozo, i la Directora General de Downstream de Repsol, María Victoria Zingoni.

Repsol i El Corte Inglés creen la major xarxa de botigues de proximitat de l'EstatCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Repsol i El Corte Inglés han signat un acord estratègic que els permetrà crear la major xarxa de botigues de proximitat d’Espanya amb la incorporació dels supermercats “Supercor Stop&Go a les prop de 3.500 estacions de servei de la companyia energètica.

Amb aquest acord Repsol tindrà en exclusiva la marca de supermercats “Supercore Stop&Go, que ja està present a 50 estacions de servei i es podrà estendre a tota la seva xarxa. Per altra banda, El Corte Inglés es convertirà en la nova central de compres de la xarxa d’estacions de servei de Repsol tot posant a disposició de la companyia energètica més de 35.000 productes alimentaris i 60.000 d’altres sectors.

Com a part d’aquesta aliança, la targeta de El Corte Inglés es pot utilitzar com a mitjà de pagament a les estacions de servei de Repsol, Campsa i Petronor, amb la qual cosa s’acumula un 4% de l’import total per a compres a El Corte Inglés, Hipercor, Supercor i Supercor Express.

El conveni ha estat signat per elPresidente de El Corte Inglés, Dimas Gimeno; el President de Repsol, Antonio Brufau, i el Conseller Delegat, Josu Jon Imaz,

junto a Director General de Retail de El Corte Inglés, Víctor del Pozo, ila Directora General de Downstream de Repsol, María Victoria Zingoni.

tracking