Diari Més

Policial

Un turista ebri destrossa un cotxe i ha de ser traslladat a l'hospital per un cop al cap

El turista alemany estava saltant sobre el sostre del cotxe quan va acabar donant-s eun cop al cap amb la branca d'un arbre

Imatge del carrer on estava estacionat el vehicle.

Un turista ebri destrossa un cotxe i ha de ser traslladat a l'hospital per un cop al capGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El passat dijous, un turista alemany va ser detingut al municipis'Arenal, Mallorca, per destrossar el cotxe d'un veí de la zona. El turista, en estat ebri, va saltar diverses vegades sobre el sostre del vehicle, fins a deixar-lo completament enfonsat, va causar altres desperfectes al lateral, i va arrancar l'antena de la ràdio. El turista va acabar caient del sostre del cotxe, es va colpejar el cap amb la branca d'un arbre i va haver de ser atès a l'hospital, abans de ser traslladat a la comissaria.

Els fets van tenir lloc a la intersecció entre la carretera Militar i l'avinguda Amèrica. Una dotació de la Unitat d'Intervenció Policial, traslladada a l'illa com a reforç durant l'estiu, es trobava per la zona quan van ser alertats per un grup de veïns. Un cop personats a la zona d'estacionament on es trobava el vehicle, van veure el jove saltant sobre el cotxe. Davant la presència policial, però, el jove ni es va immutar, de fet va ser llavors quan va arrencar l'antena del cotxe. Els agents el van instar a baixar, però el jove s'hi va negar, fins que finalment es va donar el cop i va caure.

La Policia Nacional va aconseguir contactar amb el propietari del vehicle. El perjudicat va valorar els danys entre 600 i 1.000 euros. El turista va ser interrogat a comissaria i posat a disposició judicial del Jutjat d'Instrucció número 6 de Palma.

tracking