Diari Més

Successos

Troben morta a la caçadora i bloguera Melania Capitán

Va ser una activista molt compromesa amb la promoció de la caça entre les dones i els joves en general

@melct24 era

Troben morta a la caçadora i bloguera Melania CapitánTwitter

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La caçadora i blogueraMelaniaCapitán, natural de Badalona i de 27 anys, ha mort a la localitat deRobres, Osca, i les primeres hipòtesis apunten al fet que s'ha suïcidat, segons han confirmat fonts de la Guàrdia Civil. El cos de la jove va ser trobat a les 19 hores del passat dimecres, i fins al lloc es va desplaçar la Policia Judicial i un forense per a realitzar l'aixecament del cadàver.

MelCapitán, com era coneguda, tenia una gran activitat a les xarxes socials, en les quals acostumava a publicar imatges amb els seus rifles i les preses, la qual cosa li va valer fortes crítiques i missatges despectius per part d'usuaris i col·lectius de defensa animal.

Va ser una activista molt compromesa amb la promoció de la caça entre les dones i els joves en general, participant en diferents associacions i fins i tot en l'estructura de l'Oficina Nacional de la Caça, segons el portal de 'JaraySedal', en el qual escrivia.

La jove havia denunciat fa uns mesos amenaces contra ella a les xarxes socials, tot i que la recerca i l'entorn deslliguen aquests episodis amb la decisió detreure's la vida. Els seus seguidors l'han homenatjat via Twitter.

tracking