Diari Més

Successos

Una excursió amb cavalls a l'Escala acaba en tragèdia

Una noia de 33 anys mor; altres tres estan ferides i els Mossos han obert diligències informatives com un fet accidental

Dos cavalls mengen a l'hípica aquest dijous 20 de juliol de 2017.

Una excursió amb cavalls a l'Escala acaba en tragèdiaGerard Vilà

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una noia de 33 anys ha mort i tres més han resultat ferides aquest dimecres en desbocar-se uns cavalls mentre feia una excursió amb una hípica a l'Escala (Alt Empordà). Segons fonts dels Mossos d'Esquadra, els fets es van produir poc abans de dos quarts de set de la tarda quan la víctima estava amb un grup de set persones que feien una excursió a cavall amb l'hípica Mixeu per la zona del nucli de les Cinc Claus.

A un quilòmetre de l'hípica, el cavall amb què passejava la noia es va desbocar i ella va caure mentre els altres animals del grup es van agitar i el van seguir provocant una estampida. En la caiguda, el cavall la va trepitjar i li va aixafar el tòrax. La noia, veïna de Badalona, va morir després de patir una aturada cardiorespiratòria. Els Mossos d'Esquadra han obert diligències informatives com un fet accidental.

A més, tres noies més van rebre diverses contusions arran de l'accident. Es tracta d'una noia de 14 anys, que va resultar ferida lleu i va ser traslladada al CAP de l'Escala, i dues noies de 16 i 19 anys, que van quedar ferides de poca gravetat i les van dur a l'Hospital de Figueres. Fins al lloc dels fets s'hi van desplaçar tres ambulàncies i l'helicòpter del SEM.

Els propietaris de l'hípica, situada a la carretera de Sant Martí d'Empúries, han decidit cancel·lar totes les reserves d'excursions a cavall per aquest dijous.

tracking