Diari Més

Estafa

Un taxista de Praga cobra a una turista 550 dòlars per un trajecte de 14 quilòmetres

La policia aconsegueix identificar a l'estafador, que fins i tot va forçar la víctima a acudir a un caixer a retirar els diners

Imatge d'un taxi de la ciutat de Praga.

Un taxista de Praga cobra a una turista 550 dòlars per un trajecte de 14 quilòmetresInternet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un taxista de Praga va intentar cobrar-li a una turista estrangera 12.500 corones, uns 550 dòlars, per un viatge de 14 quilòmetres des del centre de la ciutat a un hotel als afores de la capital txeca

.

Quan la turista va dir que només tenia 50 euros (57 dòlars), el conductor la va acompanyar a un caixer automàtic, on la clienta va retirar uns altres 200 euros (229,3 dòlars), amb la qual cosa el taxista es va mostrar d’acord.

Tanmateix, després d’arribar a l’hotel, la turista va presentar una denúncia davant de la Policia, que va aconseguir identificar el taxista estafador, un home de 45 anys d’edat.

«No és un desconegut per a nosaltres», va dir una portaveu de la Policia de Praga, citada pel diari Lidovky. El preu normal del viatge realitzat seria d’uns 25 euros (28,6 dòlars), explica el diari.

Praga, una de les destinacions turístiques més visitades d’Europa central, sol tenir problemes amb estafadors al sector de serveis, assegura el diari.

tracking