Diari Més

Successos

Un paracaigudista se suïcida dient a la seva dona «no obriré el paracaigudes»

En la gravació, Capotorto li diu a la seva dona, Costansa Litellini, que saltant «aniré a un lloc meravellós»

El jove havia realitzat més de 600 salts.

Un paracaigudista se suïcida dient a la seva dona «no obriré el paracaigudes»Facebook

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

VitantonioCapotortode 27 anys va saltar dimarts passat des d'un avió situat a 4.115 metres d'altitud, sense obrir el paracaigudes. Treballava al centre especialitzat en paracaigudismeSkydiveDeLanda Florida, Estats Units, i abans de llançar-se va gravar un vídeo per la seva dona on explicava que anava a suïcidar-se.

En la gravació,Capotortoli diu a la seva dona,CostansaLitellini, que saltant «aniré a un lloc meravellós».Costansade 25 anys, es va personar al centre quan va veure el vídeo, i va demanar als empleats que detinguessin el seu marit. Aquests es van posar en contacte amb l'avió, però ja era massa tard,Capotortohavia saltat.

La policia va trobar el cos a les 10.25 hores del passat dimarts, a prop de l'aeroport municipal del centreSkydiveDeLand. Els investigadors van estudiar el vídeo on el jove explicava a la seva dona que saltaria d'un avió però que no tiraria de la corda i així aniria a un lloc meravellós.

Capotortoera un saltador experimentat, de fet havia realitzat més de 600 salts, i els seus perfils a les xarxes socials mostren diverses fotos on es pot veure que era una amant del paracaigudisme. De fet, la parella va treballar aUnitedParachuteTechnologies, una empresa que fabrica contenidor per paracaigudes.

tracking