Diari Més

Successos

Mor el sergent que va rebre un impacte a la cara en el tiroteig de Gavà

El tiroteig va ser obra del presumpte autor del recent assassinat d'un home de 63 al seu domicili a Miami Platja

Imatge d'arxiu dels Mossos en el marc del dispositiu de recerca del presumpte autor del tiroteig de Gavà.

L'autor del tiroteig de Gavà podria estar relacionat amb el recent crim de Miami PlatjaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El sergent de la Policia Local de Gavà que va quedar ferit greu en rebre un impacte a la cara en el tiroteig que va tenir lloc fa dues setmanes als voltants del tanatori d'aquesta ciutat barcelonina, en el que també va quedar ferit un altre agent, ha mort.

L'alcaldessa de la localitat, Raquel Sánchez, ho ha confirmat a través d'un missatge en les xarxes socials: "Dia trist per a Gavà. Ha mort el sergent ferit fa dues setmanes. Un company, un gran professional i una persona molt afable. El trobarem a faltar".

El passat 6 de juliol, Jorge C.C., de 44 anys i nacionalitat espanyola, va assaltar als dos policies locals amb una rèplica d'un subfusell AK-47, i després va fugir i va ser detingut poc després a la urbanització de La Muntanya de Mar de Canyelles (Garraf).

El detingut també seria l'autor del recent crim d'un home de 63 anys a casa seva a Miami Platja, a Mont-roig del Camp (Baix Camp), i de l'assalt a un bar de Vilanova i la Geltrú (Garraf), on va tirotejar un cambrer que va morir i la propietària del local, que va quedar ferida crítica.

tracking