Diari Més

Llengua

Una metgessa d'Urgències a Formentera no vol atendre un usuari perquè li parla en català

Ho ha denunciat el poeta Carles Rebassa a través de Twitter, que explica que al mateix temps atenien «a italians, francesos i anglesos» sense problema

Imatge de l'Hospital de Formentera.

Una metgessa d'Urgències a Formentera no vol atendre un usuari perquè li parla en catalàEACSN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Hospital de Formentera s'ha convertit en l'escenari d'un nou episodi de catalanofòbia, segons que ha denunciat el poeta mallorquí CarlesRebassaa través de les xarxes socials.

SegonsRebassa, per mitjà de diverses piulades, va acudir al servei d'urgències del centre hospitalari després de caure mentre anava en bicicleta.

La metgessa que l'havia d'atendre es va negar a fer-ho perquè li estava parlant en català: «Encastellano, o no teentiendo», afegeixRebassaque li va dir, una exigència que el poeta no va voler complir.

D'acord amb el relat de l'autor, va decidir continuar parlant en català, però fer-ho més a poc a poc amb l'esperança que acceptés atendre'l i entendre'l. Però la resposta de la metgessa va anar a pitjor. Li va dir que anava begut i que feia pudor d'alcohol.

Finalment, segons l'explicació deRebassa, el va atendre. Ho va fer ràpidament i de seguida el va deixar sol i sense informació sobre si havia de continuar a l'hospital per fer més proves o podia marxar.

tracking