Diari Més

Successos

Detingut un sexagenari que va intentar atracar un banc amb una destral

L'home, de 68 anys, va haver de fugir sense el botí, ja que no va ser capaç de rebentar el caixer automàtic amb la destral

El detingut ha passat a disposició judicial.

Detingut un sexagenari que va intentar atracar un banc amb una destralCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Segons informa la Direcció General de la Policia, un home de 68 anys ha estat detingut a Madrid per un presumpte delicte de robatori amb violència i intimidació quan intentava atracar una sucursal bancària amb una destral. Al detingut també se li imputa un delicte de danys i un altre de falsedat documental.

Els fets van ocórrer a mitjans del mes de maig, quan l'home de 68 anys va entrar a una sucursal bancària situada al districte deChamartín, tapat amb una bufanda i una gorra i amb una destral a la mà. Després d'amenaçar els treballadors, va colpejar el caixer automàtic amb la destral per tal d'extreure'n els diners. El caixer, però, va resultar quasi intacte, i l'home va haver de marxar sense cap botí.

Tot i que la matrícula del vehicle amb el qual va fugir, havia estat manipulada, els investigadors van descobrir que pertanyia a una empresa de lloguer de cotxes. Després de trobar la destral i la roba amb la que va protagonitzar l'atracament, el detingut ha passat a disposició judicial.

tracking