Diari Més

Successos

El sancionen amb 8.000 euros per publicar una foto dels lladres del seu taller a Facebook

Durant els últims mesos va patir diversos robatoris, en un d'ells els lladres es van emportar una bastida valorada en 5.000 euros

El taller de

El sancionen amb 8.000 euros per publicar una foto dels lladres del seu taller a FacebookFacebook

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

TorSigurBrandsal, un mecànic noruec de 46 anys, ha estat condemnat a pagar gairebé 8.000 euros per publicar a Facebook les fotografies dels lladres que van entrar al seu taller a robar, segons informa El País.

Brandsalfa 20 anys que té un taller mecànic al sud del país, al poble deVågsbyg. Durant els últims mesos va patir diversos robatoris, en un d'ells els lladres es van emportar una bastida valorada en 5.000 euros. El mecànic va denunciar els robatoris, però davant la inoperància policial va decidir actuar pel seu compte i va instal·lar càmeres de seguretat al taller. Després del darrer robatori, va decidir publicar les imatges a Facebook demanant col·laboració ciutadana.

Després de rebre felicitacions i suport a través de les xarxes socials, un jutge l'ha multat perquè creu que la iniciativa afecta els drets d'honor i privacitat dels lladres. Tot i queBrandsalha presentat un recurs, reconeix que haurà d'abonar la sanció, i no se'n penedeix.

tracking