Diari Més

Successos

Detingut per pegar a la seva dona embarassada al mig del carrer

Pel que sembla, la discussió s'havia iniciat per la gelosia de l'agressor que deia que la dona mantenia relacions amb un altre home

Els fets van tenir lloc al carrer

Detingut per pegar a la seva dona embarassada al mig del carrerGoogle maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a un home de 43 anys com a presumpte autor d'un delicte de maltractaments en l'àmbit familiar després d'observar com colpejava a l'altura del pit a la seva parella, embarassada de sis setmanes.

Els fets van ocórrer al voltant de les 11 hores del diumenge, quan els agents que es trobaven realitzant tasques de prevenció pel carrer Guillem de Castro de València. Els policies van esbrinar que la víctima estava embarassada de poc més d'un mes i que feia dos anys que eren parella. Pel que sembla, la discussió s'havia iniciat per la gelosia de l'agressor, d'origen marroquí, ja que deia que la dona mantenia relacions amb un altre home.

Els agents van ajudar la dona que es trobava visiblement nerviosa i presentava ferides a la cara, el pòmul enrogit, el nas presentava un fort cop, i tenia diversos talls al rostre.

Finalment, els agents, després de realitzar diverses comprovacions van detenir l'home com a presumpte autor d'un delicte de maltractaments en l'àmbit familiar. El detingut, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

tracking