Diari Més

Societat

Aliança perduda a Terol busca propietari a Facebook

Gairebé 16.000 persones han compartit el missatge d'una jove que cerca al propietari d'un anell de casament trobat a una bassa natural

Imatge penjada per la jove al Facebook amb l'anell que es va trobar.

Aliança perduda a Terol busca propietari a FacebookFacebook

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

No té res a veure amb la popular obra de l'escriptor brtànic J. R. R. Tolkien, ‘El Senyor dels Anells', però sens dubte hi ha alguns elements que en poden fer referència. El passat diumenge, Beatriz Genzor, mentre gaudia amb una amiga d'un bany a l'Azud de los Chorros, un indret situat al municipi de Montoro de Mezquita, a Terol, un objecte se li va enganxar al peu. La sospresa va ser descobrir que l'objecte en qüestió era una aliança de casament.

El mateix la decobridora va decidir penjar la descoberta a la seva pàgina personal de Facebook amb l'objectiu d'intentar trobar al seu propietari.

A l'interior de l'anell hi ha una data inscrita: 2 de desembre de 1984, i un nom que la jove que ha descobert l'anell no ha desvetllat per assegurar-se de què el seu veritable propietari és qui l'acaba recuperant si apareix.

La publicació al Facebook ha estat compartida al voltant de 16.000 vegades i acumula centenars de 'm'agrada' a la xarxa social. Gràcies a la repercussió que ha tingut el missatge a la xarxa, aquest ja circula per usuaris de Barcelona, Càdis, Ciudad Real, Saragossa, Sevilla o Toledo, entre d'altres indrets.

Malgrat el gest de voler trobar el propietari de l'aliança, no tot ha estat positiu per la jove. Tal com explicava ella mateixa a 'Heraldo de Aragón', una vintena de falsos propietaris s'han posat en contacte amb ella per a fer-se amb l'anell. I argumenta que: —Si algú la va llençar expressament s'arriscava a que poguessin trobar-la. Si és així, aquesta persona no es posarà en contacte amb mi, i ja està».

La jove explicava que , «no se'm va acudir una altra manera de trobar els propietaris de l'anell», per explicar perquè va fer-ho a través de Faceobook. Amb tot també va explicar que havia escrit a l'hostal on s'havia allotjat de la zona per informar-ne, per si de cas algú en feia referència. «La meva mare va perdre la seva aliança i li hauria fet molta il·lusió poder recuperar-la», va afegir.

tracking