Diari Més

Policial

Intervingudes dues tonelades de menjar en mal estat en un restaurant

Els agents de la Policia Municipal de Madrid van observar una furgoneta que estava descarregant aliments apilats en males condicions

Als seients posteriors del vehicle hi havia amuntegades diverses caixes, algunes d'elles obertes.

Intervingudes dues tonelades de menjar en mal estat en un restaurantTwitter

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents de la Policia Municipal de Madrid han intervingut 2.200 quilos d'aliments en mal estat al magatzem d'un restaurant situat al districte Salamanca de la capital, els propietaris del qual transportaven el gènere en condicions que incomplien la normativa.

Segons ha informat aquest divendres la Policia Municipal de Madrid, els agents van observar una furgoneta que estava descarregant aliments apilats en males condicions, i fins i tot als seients posteriors del vehicle hi havia amuntegades diverses caixes, algunes d'elles obertes.

Quan els policies van preguntar al conductor per la procedència i destinació dels aliments, aquest els va respondre que eren per ser cuinats i servits en un restaurant de la seva propietat que es trobava a poca distància.

Els agents, llavors, van precintar el gènere a l'interior del magatzem per evitar que fos comercialitzat o destruït abans de la inspecció dels tècnics municipals, i es va establir un dispositiu de vigilància de 24 hores durant tres dies per part de la Unitat Integral del Districte de Salamanca.

Finalment, l'actuació conjunta dels serveis municipals i Policia Municipal va obtenir com a resultat la confiscació de les més de dues tones d'aliments en mal estat que, després de procedir a la seva retirada, han estat destruïdes per evitar riscs sanitaris.

tracking