Diari Més

Successos

Detinguda per agredir el seu padrastre amb un ganivet

Quan els agents van informar a l'acusada que s'anava a procedir a la seva detenció, la presumpta agressora va començar a insultar i a amenaçar-los

La noia va ser traslladada a la caserna de la Guàrdia Civil de la localitat, fent-se càrrec aquest cos de les diligències judicials.

Detinguda per agredir el seu padrastre amb un ganivetGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents de la Policia Local deMairenadelAljarafe, Sevilla, han detingut a una veïna de la localitat per un presumpte delicte d'agressió en l'àmbit familiar, després d'atacar i ferir amb una arma blanca al seu padrastre després d'accedir a l'habitatge forçant la porta.

En un comunicat, la Policia ha informat que al voltant de les 00.10 hores, i després de rebre l'avís del 112, una parella d'agents municipals es va personar al lloc dels fets i va poder comprovar que un veí presentava una ferida sagnant produïda per arma blanca a la mà esquerra.

Segons la versió de l'agredit, que recull la diligència, la suposada agressora, que estava present en aquest moment, havia accedit a l'habitatge després de donar-li una puntada a la porta, i a l'interior del domicili, i sempre segons aquesta versió, «va començar a colpejar al seu padrastre, agafant un ganivet de cuina, i quan es disposava a clavar-li-ho al pit, aquest ha posat la mà», amb el resultat «d'una profunda ferida a la cara dorsal de la mà esquerra».

Una vegada personada al lloc dels fets la Policia Local, va avisar a les assistències sanitàries del centre de salut de CiutatExpo, i quan es va informar que s'anava a procedir a la seva detenció per un suposat delicte d'agressió en l'àmbit familiar, la presumpta agressora va començar a insultar i a amenaçar als agents.

Després de ser detinguda, va ser traslladada a la caserna de la Guàrdia Civil de la localitat, fent-se càrrec aquest cos de les diligències judicials.

tracking