Diari Més

Policial

Irromp sense pantalons a l'escenari d'una festa i denuncia als qui la van fer fora

Un dels músics va convidar la noia a baixar de l'escenari, davant la negativa, el president de la comissió de festes es va veure 'obligat' a fer-la fora

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La comissió de festes de San Juan deCovas, Viveiro, Galícia, ha entregat a la comissaria de la Policia Local el vídeo de l'episodi pel qual la comissió del poble ha estat denunciada. Durant la celebració de les festes una noia del municipi va pujar a l'escenari on estava tocant l'orquestra Costa Dorada, la noia, en estat ebri, va començar a ballar i moure's per l'escenari sense pantalons. Un dels músics de l'orquestra va convidar la noia a baixar de l'escenari i davant la negativa d'aquesta, el president de la comissió de festes es va veure 'obligat' a fer-la fora.

Dies després la noia va presentar una denúncia per agressió contra el responsable de la comissió, també va denunciar el músic per ser el primer a voler fer-la fora i requerir el responsable de l'organització. La noia considera que ha patit una agressió i ha presentat un informe mèdic de les suposades erosions provocades per la suposada agressió.

El denunciat nega les acusacions i assegura que com a veí i president de la comissió de festes es va veure obligat a retirar la dona de l'escenari per por que l'espectacle que estava oferint la noia anés a més. Segons el seu punt de vista, la noia va accedir a la llotja d'una propietat privada exhibint-se, i va ocasionar danys a la seva pròpia imatge i a la de l'orquestra. Finalment ha definit el succés com «un escàndol surrealista». El gerent de l'orquestra també va haver de comparèixer a comissaria.

En un principi, els investigadors han sol·licitat les imatges del succés que, per tal de ser utilitzades ambgarantiaen una seu judicial,haurande verificar que aquestes no han estat alterades ni retocades. Els investigadors van intentar localitzar, durant tot el dia de dimarts, a la noia, senseèxit.

La noia no duia pantalons.

Irromp a l'escenari d'una festa sense pantalons i denuncia als qui la van fer foraYoutube

tracking