Diari Més

Successos

Detingut per abusar d'una jove en una taller espiritual

El monitor va citar la noia al seu domicili, segons ell, s'hi reunirien diversos alumnes per fer el taller

Les investigacions es van iniciar quan agents de la Policia Nacional en van tenir constància.

Detingut per abusar d'una jove en una taller espiritualCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a un home de 62 anys com a presumpte autor d'un delicte d'abús sexual, després de realitzar tocaments a una jove de 23 anys que va assistir a diversos tallers d'espiritualitat dels quals ell era monitor, segons han informat avui fonts de la Prefectura Superior de Policia de València.

Les investigacions es van iniciar quan els agents en van tenir constància. Els policies van esbrinar que la jove havia assistit a diversos tallers impartits pel sospitós i que en un d'ells el monitor l'havia citat per whatsapp a casa seva, ja que, segons ell, s'hi reunirien diversos alumnes del taller.

No obstant això, al taller només hi va assistir la noia i l'ara detingut. Aprofitant que estaven sols, l'home va començar a realitzar tocaments a la jove, presumptament, sense el seu consentiment mentre realitzava els exercicis.

Finalment, els agents van localitzar al sospitós i després de les investigacions pertinents el van detenir el dimecres 28 de juny, com a presumpte autor d'un delicte d'abús sexual. El detingut, sense antecedents policials, ha estat posat en llibertat després de prestar declaració no sense abans ser advertit de l'obligació de personar-se davant l'Autoritat Judicial quan fos requerit.

tracking