Diari Més

Successos

Detingut per abusar de la néta de 5 anys de la seva parella

Va ser el pare de la víctima qui va trucar a la policia després de sorprendre a l'acusat sortint de l'habitació de la petita durant la matinada

La menor va ser traslladada a l'Hospital Doctor Peset per tal de ser explorada pels metges.

Detingut per abusar de la néta de 5 anys de la seva parellaGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home de 58 anys ha estat detingut a València per abusar sexualment de la néta de la seva parella. Va ser el pare de la víctima, de només 5 anys, qui va trucar a la policia després de sorprendre a l'acusat sortint de l'habitació de la petita durant la matinada.

Els denunciants van passar les setmanes abans del succés, pendents del que feia la parella sentimental de l'àvia, i procuraven no deixar-lo sol amb la seva filla, ja que la menor els havia confessat que el seu 'avi', la nena el considerava com a tal, l'havia tocat «allà baix». Els temors es van confirmar en el moment que el pare el va enganxar abandonant l'habitació de la petita i van comprovar que la menor no duia pantalons.

Quan els agents van arribar al domicili van trobar, amagat entre la roba del sospitós, el pantaló estripat de la menor. L'home de 58 anys va ser detingut i es va acollir al seu dret a no declarar. Un grup d'agents de la policia científica van agafar mostres dels llençols mentre la menor va ser traslladada a l'Hospital DoctorPesetper tal de ser explorada pels metges.

El Jutjat d'Instrucció número 1 de València ha acordat l'ingrés a presó provisional de l'acusat i sense possibilitat de fiança, acusat d'un delicte d'abús sexual a una menor.

tracking