Diari Més

Successos

Detinguts dos turistes britànics per apallissar un compatriota i deixar-lo en estat greu

La víctima i un amic es van personar a l'apartament dels dos detinguts per increpar-los el llançament d'ous i altres objectes a la zona comunitària de l'hotel

Els agressors van clavara les costelles, els vidres de la botella de cervesa que duia la víctima a la mà.

Detinguts dos turistes britànics per apallissar un compatriota i deixar-lo en estat greuYoutube

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Magalufés un dels epicentres de l'anomenat turisme de borratxera que pateix Mallorca. L'últim succés ha acabat amb la detenció de dos britànics i amb un compatriota seu hospitalitzat en estat greu després d'haver rebut una brutal pallissa. Segons informa el mitjà Diari de Mallorca, els fets van tenir lloc a un hotel de PuntaBallena, a les 5.40 de la matinada del diumenge passat.

La víctima i un amic es van personar a l'apartament dels dos detinguts per increpar-los el llançament d'ous i altres objectes a la zona comunitària de l'hotel, va arribar a empènyer a un dels nois i, en aquell moment, els dos detinguts van començar a apallissar-lo brutalment. L'amic de la víctima va quedar paralitzat i va marxar a buscar ajuda. Els agressors van seguir amb els cops i les puntades de peu, fins i tot li van clavar els vidres de la botella de cervesa que duia la víctima a la mà, a la zona de les costelles. La pallissa va durar alguns minuts, quan els agressors es van relaxar la víctima va intentar fugir, però no li ho van permetre i van seguir colpejant-lo fins a tirar-lo per unes escales que hi ha situades al passadís de l'hotel.

Agents de la Guàrdia Civil i de la Policia Local de Calvià van arribar al lloc del succés, el terra estava ple de vidres i sang, i van aconseguir detenir els dos turistes ebris. La víctima va ser traslladada a l'hospital en estat greu.

L'Ajuntament de Calvià ha emès un comunicat sol·licitant l'expulsió immediata dels dos agressors i l'alcalde,AlfonsoRodríguez, ha demanat a l'hotel que siguin expulsats immediatament, de la mateixa manera que ha contactat amb diversos hostalers per tal que ningú aculli els dos turistes. La petició ha estat recolzada per l'Associació d'Hostalers de Palmanova-Magaluf.

tracking