Diari Més

Successos

Detinguda per deixar a la seva filla de 2 anys tancada al cotxe al sol

Els agents van trencar una finestra del vehicle i van alertar al 061, ja que la nena presentava una «temperatura corporal bastant alta»

Els agents van trobar a una menor de 2 anys que es trobava «plorant, suant i amb dificultat respiratòria, subjecta a una cadireta».

Detinguda per deixar a la seva filla de 2 anys tancada al cotxe al solPolicia Local de Almeria

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Local d'Almeria ha detingut a una dona de 37 anys que, presumptament, va deixar a la seva filla de 2 anys durant almenys una hora a l'interior d'un vehicle estacionat al sol en un aparcament privat situat en una esplanada de la capital d'Almeria.

Fonts de la Policia Local han informat que al voltant de les 17 hores un matrimoni va alertar al 092 que en l'aparcament contigu a l'antiga estació de trens hi havia una nena que plorava a l'interior d'un cotxe. Fins al lloc es van desplaçar diverses dotacions que, efectivament, van trobar a una menor de 2 anys que es trobava «plorant, suant i amb dificultat respiratòria, subjecta a una cadireta». Els agents van trencar una finestra del vehicle i van alertar al 061, ja que la nena presentava una «temperatura corporal bastant alta».

La Guàrdia Civil, la Comandància de la qual a Almeria està situada enfront d'aquest aparcament, va oferir a la Policia Local una de les seves sales amb aire condicionat perquè deixés la nena fins a l'arribada dels sanitaris.

Allí els agents li van tirar «aigua a les mans i al clatell» per hidratar-la fins que els metges del 061 van poder atendre-la. Mentrestant, l'àvia i la mare de la nena van arribar al lloc. Els agents van preguntar a la mare el temps que la menor portava sola i la dona va assegurar que havien estat només cinc minuts.

No obstant això, la Policia Local va requerir a aquesta que li facilités el tiquet de l'aparcament, que havia estat expedit al voltant de les 16 hores, aproximadament una hora abans de la trucada del matrimoni que va alertar de la situació de la petita. Els agents van detenir a la mare per un presumpte delicte d'abandó de família i van comunicar-ho al Servei d'Atenció a la Família (SAF) de la Policia Nacional. Per la seva banda, la nena va ser traslladada al costat de la seva àvia al Complex HospitalariTorrecárdenasd'Almeria per continuar amb la seva hidratació.

tracking