Diari Més

Successos

Una bloguera francesa mor en explotar-li un sifó mentre feia una crema chantilly

Rebecca Burger, molt activa i coneguda a les xarxes socials, va morir a causa de les ferides que va patir al pit per l'explosió

Imatge de Rebecca i del sifó que li va acabar provocant la mort.

Una bloguera francesa muere al explotarle un sifón mientras hacía una crema chantilly

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La bloguera francesa Rebecca Burger, una dona de 33 anys coneguda al món del fitnes i les xarxes socials, va morir al passat diumenge a causa de l’explosió d’un sifó mentre elaborava crema chantilly.

El passat dia 18 de juny, la dona estava a la seva casa de Mülhausen preparant la crema quan la part superior del sifó va explotar, provocant-li ferides greus al pit que finalment li van portar a la mort.

La notícia es va donar a conèixer per Instagram a través d’un comunicat de la família i d’una fotográfia del sifó en qüestió.

«És molt trist per a nosaltres anunciar que Rebecca va morir el 18 de juny en un accident a casa», va relatar la família en una foto que va penjar a la famosa plataforma per rebre, en tan sols 15 hores, milers de comentaris de condolences.

No és la primera vegada que algú té una mort d’aquestes característiques a França. L’Institut nacional del consum (INC) ha advertit sobre els riscos d’aquest mateix tipus de sifó, de marca Ard’Time, el cap de plàstic del qual no resisteix a la pressió exercida al cos del recipient per la presència de gas carbònic.

tracking