Diari Més

Policial

Detingut un home de 51 anys quan anava a una cita de caràcter sexual amb un menor

L'acusat va ser detingut quan rondava pels voltants del domicili del menor, esperant que els pares anessin a treballar

Van intervenir tres telèfons mòbils, una tauleta i un disc dur, per ser analitzats per experts de la Policia Científica.

Detingut un home de 51 anys quan anava a una cita de caràcter sexual amb un menorCuerpo Nacional de Policia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Nacional ha detingut a València un home de 51 anys en el moment que es dirigia al domicili familiar d'un nen de 14 anys amb qui s'havia citat, sabent que els pares havien marxat de l'habitatge. El detingut ha passat a disposició judicial del Jutjat d'Instrucció número 12 de València.

L'acusat ha confessat que sabia que es tractava d'un menor d'edat. Els fets van sortir a la llum gràcies a la mare del menor, que va descobrir al mòbil del seu fill, converses de caràcter sexual. En aquestes converses, el menor i l'adult havien intercanviat vídeos i fotografies. La mare va denunciar els fets immediatament i la Policia Nacional va iniciar una investigació. La Policia imputa a l'acusat un delicte d'abús sexual i corrupció a menors.

L'acusat va ser detingut quan rondava pels voltants del domicili del menor, esperant que els pares anessin a treballar. Després de ser detingut, els agents van anar al seu domicili i van intervenir tres telèfons mòbils, una tauleta i un disc dur, per ser analitzats per experts de la Policia Científica.

tracking