Diari Més

Innovació

CaixaBank llança el primer sistema de pagament per internet per les subastes de les llotges

L’entitat engega una línia de finançament de 500 milions d’euros per ajudar la modernització de confraries i armadors

CaixaBank obrirà noves oficines AgroBank especialitzades en el sector pesquer.

CaixaBank llança el primer sistema de pagament per internet per les subastes de les llotgesCaixaBank

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

CaixaBank posa en marxa una oferta específica dirigida al sector pesquer espanyol que uneix innovació tecnològica i productes adaptats a les necessitats d’ingressos i despeses de les explotacions pesqueres, confraries de pescadors i armadors. Un dels seus atractius és el llançament del primer sistema de pagament per comprar per Internet en les subhastes de les llotges.

Amb aquest sistema, els clients podran comprar en les subhastes de peix de diferents llotges de l’Estat a través del web mercapesca.net. D’aquesta forma, els compradors tenen la possibilitat de comprar a diverses llotges alhora, disminueixen els costos de compra, poden escollir el millor producte al millor preu i asseguren la provisió en cas de mal temps o males captures a la seva llotja habitual.

L’objectiu de CaixaBank, que ha firmat un acord amb el Ministeri d’Agricultura, Pesca, Alimentació i Medi Ambient, és ajudar a modernitzar el sector, a més d’incrementar la vinculació amb les confraries de pescadors, els armadors i els compradors de llotges. Actualment, la quota de penetració de CaixaBank en confraries ascendeix al 32% a Espanya, una xifra que se situa en el 79% a Catalunya.

Línia de 500 milions de finançament

L’oferta pesquera inclou l’obertura d’una línia de finançament de 500 milions d’euros, destinada cobrir les necessitats econòmiques dels armadors o implantar el servei de compra remota en les subhastes de les llotges.

D’altra banda, s’han dissenyat diferents productes de finançament com el Credipesca AgroBank, un préstec permet al pescador o armador triar la data del primer pagament i la periodicitat de la resta de pagaments. També destaca el compte de crèdit AgroBank, per afrontar consums intermedis (aparells, esquers, despeses portuàries, etc.), o el Credipesca Veda, dissenyat per protegir-se durant els períodes d’aturada biològica, quan no es generen ingressos procedents de la pesca.

En el marc d’aquesta iniciativa, CaixaBank obrirà noves oficines AgroBank especialitzades en el sector pesquer, que es diferenciaran visualment de la resta i s’ubicaran en els nuclis de població l’activitat econòmica dels quals giri entorn de la pesca.

tracking