Diari Més

Successos

Detingut un home per apallissar el seu gos fins matar-lo

La Guàrdia Civil va localitzar un gos de raça Bull Terrier en estat de salut greu i que no responia als estímuls dels agents

L'animal va ser traslladat a un centre veterinari, on va morir.

Detingut un home per apallissar el seu gos fins matar-loPixabay

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Civil, amb la col·laboració de la Policia Local de Palma delRíoaCòrdovahadetingut com a suposat autor d'un delicte de maltractament animal, lesions i alteració greu de l'ordre públic. Segons van relatar alguns veïns, l'home va agredir en reiterades ocasions al seu gos, de raça Bull Terrier, que a causa de les greus ferides, va morir més tard en un centre veterinari.

Segons ha indicat la Guàrdia Civil, van ser alertats que un home estava amenaçant i insultant a altres veïns, trencant fins i tot el mobiliari urbà. Davant aquesta trucada, es van personar al lloc dels fets i van detenir al suposat autor.

Després de les inspeccions que es van practicar pels voltants, la Guàrdia Civil va localitzar un gos de raça Bull Terrier en estat de salut greu i que no responia als estímuls dels agents. L'animal va ser traslladat a un centre veterinari, on va morir. Els agents van esbrinar que el gos era propietat del detingut, qui segons diversos veïns, va agredir en reiterades ocasions amb un pal.

Després de la reforma del codi penal per la Llei Orgànica 1/2015, del 30 de març, l'home podria enfrontar-se a una pena de presó de fins a divuit mesos.

tracking