Diari Més

A la xarxa

Li demana matrimoni a la seva xicota en un estadi beisbol i acaba solter

La noia, que no para de negar amb el cap, li diu alguna cosa a cau d'orella, agafa la bossa de mà i marxa, deixant en silenci mig estadi

Tavi Newton va presenciar l'escena i va decidir gravar-la, sense pensar que el resultat final seria tan desastrós.

Li demana matrimoni a la seva xicota en un estadi beisbol i acaba solterInstagram

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els nord-americans han popularitzat les declaracions d'amor, demanar matrimoni ja no és quelcom íntim. Un jove estatunidenc va decidir anar a veure un partit de beisbol del ColumbiaFirefliesa Carolina del Nord, Estats Units, amb la seva xicota. La seva intenció era demanar-li que es casés amb ell i li va preparar un gran espectacle, l'ocasió ho requeria.

El jove va aconseguir que sonés la cançó 'Marryyou' deBrunoMars a l'estadi, i que quatre amics ballessin una coreografia i que al final ensenyessin al públic uns cartells que havien preparat per a la futura núvia.TaviNewton va presenciar l'escena i va decidir gravar-la, sense pensar que el resultat final seria tan desastrós.

Quan la càmera es gira per mostrar la jove parella, es veu com el noi s'agenolla i la noia, que no para de negar amb el cap, li diu alguna cosa a cau d'orella, agafa la bossa de mà i marxa, deixant en silenci a mig estadi.

tracking