Diari Més

Successos

Lliga la seva dona a la via del tren el dia del seu aniversari i moren tots dos atropellats

A les 3 de la matinada Guillaume Grémy va trucar a l'avi dels seus fills perquè cuidés dels menors i després va anar a buscar a la seva dona

El succés va tenir lloc al municipi de Beauvilliers, situat al departament del Yonne, a la regió de Borgonya.

Lliga la seva dona a la via del tren el dia del seu aniversari i moren tots dos atropellatsGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El passat 12 de juny un matrimoni va morir en ser atropellat per un tren d'alta velocitat que cobria el trajecte París - Nantes. Segons informa el mitjàLeParisien, l'home hauria lligat a la seva dona a les vies del tren amb cinta adhesiva.

El succés va tenir lloc al municipi deBeauvilliers, situat al departament del Yonne, a la regió de Borgonya, França. Quan hi va arribar la Policia va trobar el cos deEmilieHallouinde 34 anys amb les cames lligades als raïls i el cos de GuillaumeGrémyde 37, a uns metres de distància. Es van poder identificar els cadàvers, ja que les autoritats van trobar la documentació de les víctimes a un cotxe aparcat a la zona.

Tot i que el matrimoni vivia separat,EmilieiGuillameestaven casats des de feia dos anys, tenien un fill d'un any en comú i tres més de relacions anteriors. Segons han informat les autoritats, a les 3 de la matinada GuillaumeGrémyva trucar a l'avi dels seus fills perquè cuidés dels menors i després va anar a buscar a la seva dona, que celebrava el seu aniversari aquell mateix dia.

Les autoritats encara estan investigant el succés, les primeres informacions subratllen queGrémyestava a l'atur i travessava, des de feia 3 anys, una depressió.

tracking